Skriv ut
 
 
 

FOTA KVITTON OCH FAKTUROR

I Digitala Företaget sparar du kvitton och leverantörsfakturor genom att fota dem. Du lägger bara till några korta uppgifter så har redovisningsbyrån ett underlag för bokföringen. 

 

Ta ett foto och lägg sedan dokumentet till handlingarna

När du fotat ett kvitto eller en leverantörsfaktura i appen kan du lägga den till handlingarna. Dokumentet sparas och redovisningsbyrån har direkt tillgång till underlaget.

iphone fotakvitto       

Hantering av egna uttag

När du gör egna uttag från företaget hanterar programmet detta så att det blir bokföringsmässigt rätt enligt din företagsform.

 
 

Stöd för nya skattereglerna

vid representation

Digitala Företaget är anpassat till de nya representationsreglerna och anpassar konteringen därefter. Du anger bara förutsättningarna för representationen i appen; syftet, vilka som deltog samt om alkohol ingick eller ej, så räknar programmet ut beloppen automatiskt.

Förinställda konton

Många konteringar i Digitala Företaget sker automatiskt utifrån konton som ligger upplagda i bakgrunden. När du lägger upp ett företag förses du med en standarduppsättning för att det ska vara enkelt att komma igång. Om du vill kan du ändra de konton som föreslås.

Uppläggning av kunder   
Skapa & skicka kundfakturor  
Tillbaka till Digitala Företaget