shutterstock 599070008. kopt

Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi?

Hungrar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult?

Då är det just dig som vi söker!

    

Vi söker efter nya kollegor till vårt kontor i Bergsjö

Vi skräddarsyr individuella lösningar till våra kunder. Vi kan aktivt ta del i skötseln av våra företagskunder genom att ta hand om hela redovisningen vad gäller löner, betalningsrutiner, faktureringar, bokslut och årsredovisningar etc. Contrado följer dessutom upp utfallet av redovisningen tillsammans med kunden. Vi planerar och budgeterar tillsammans med kunden för det kommande året. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med våra kunder!

Som du förstår blir det en ansvarsfull uppgift när du söker tjänsten som auktoriserad redovisningskonsult.  

Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för kvalificerade redovisningstjänster; bokslut, deklarationer och skatterådgivning. Som anställd hos Contrado hamnar du i ett gäng av hängivna entusiaster, vana med att ha många bollare i luften samtidigt och med fokus på att hela tiden skapa kundnytta och aldrig lämna något åt slumpen. Vi söker därför en person som, förutom att inneha den administrativa kompetensen, är säljinriktad och besitter förmågan att hålla huvudet kallt när skrivbordet fylls. Stresstålighet är därför ett absolut måste.

Intresserad?

Maila in ditt CV till:

Lars Svedin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Övriga kontor

Just nu har vi inte några lediga tjänster på de övriga kontoren och söker därmed inte aktivt någon personal. Däremot är du som är auktoriserad redovisningskonsult välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Information om Contrado

Contradogruppen har som målsättning att vara den kompletta ekonomifunktionen för i första hand små och medelstora företag och föreningar där bra redovisning ger resultat. För att uppnå vår målsättning samarbetar vi med revisorer, banker, skatteexperter, datakonsulter, försäkringsbolag m.fl på de områden som vi själva inte har kompetens inom. Contrado bedriver redovisningsverksamhet fn från 8 st kontor i Västernorrland, Jämtland, Hälsingland och Kalmar med  fn ca 50 st medarbetare.

 

 

shutterstock 599070008. kopt

Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi?

Hungrar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult?

Då är det just dig som vi söker!

Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.      


Information om tjänsterna

Professionals Nord söker för Contrados räkning redovisningskonsulter. Uppdraget ingår i deras personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult ute hos Contrado under de första 6-9 månaderna. Såväl Professionals Nord som Contrados målsättning är att du efter denna period kommer anställas direkt av Contrado. 


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du vara delaktig tillsammans med erfarna kollegor i arbetet med löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt årsredovisningar. Redovisningssystemet som används är Briljant samt Fortnox  och bokslutssystemet är Wolters Kluwer. Ansvaret och kundkontakten kommer att trappas upp allt eftersom du blir varm i kläderna och på sikt ansvarar du på egen hand över dina kunder.

Contrado har sina lokala kontor i Sundsvall, Sollefteå, Östersund, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Uppsala, Kalmar och . Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter och du kommer till en början gå bredvid en erfaren kollega. Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Det finns möjligheter att på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult och mycket mer.

Vi söker dig som:

Har en ekonomiutbildning antingen från gymnasiet eller universitet/högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet från branschen. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Contrado. För att komma in i rollen på ett bra sätt bör du vara noggrann, driven samt ha ett sinne för siffror.

Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök”. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

STAD: Hudiksvall Sundsvall
START: Enligt överenskommelse  Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid Heltid
URVAL: Sker löpande Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson Anna Eriksson
  knapp ansok green knapp ansok green


Information om Contrado

Contradogruppen har som målsättning att vara den kompletta ekonomifunktionen för i första hand små och medelstora företag och föreningar där bra redovisning ger resultat. För att uppnå vår målsättning samarbetar vi med revisorer, banker, skatteexperter, datakonsulter, försäkringsbolag m.fl på de områden som vi själva inte har kompetens inom. Contrado bedriver redovisningsverksamhet fn från 8 st kontor i Västernorrland, Jämtland, Hälsingland och Kalmar med  fn ca 50 st medarbetare.

 

 

Faktureringsmetoden

Denna metod innebär att du bokför varje kund och leverantörsfaktura två gånger.

1 Första gången blir när du får fakturan – den bokförs då på fakturadatumet.

2 Nästa gång du bokför fakturan är när den blir betald.

I denna metod använder man sig vanligtvis av reskontror som är en sidordnad bokföring där man håller koll på sina kunder och leverantörsfakturor.

Tänk på att du inte kan byta tillbaka till kontantmetoden om du en gång valt faktureringsmetoden.

Fördelar med faktureringsmetoden

  • Du får en bättre överblick över bolagets ekonomiska ställning under året.
  • Du får en god överblick över obetalda fakturor.
  • Du kan använda dig av fakturaskanning och hänga med i digitaliseringen.

Läs även om kontantmetoden

Kontantmetoden eller bokslutsmetoden

Denna metod är något enklare och används av bolag som har en nettoomsättning på max 3 miljoner kronor per år.

Här bokför du både kund och leverantörsfakturor när du får betalt respektive betalar fakturorna.

I årsbokslutet behöver du dock ta hänsyn till fakturorna, precis som i faktureringsmetoden, för att få intäkter och kostnader bokförda under rätt år.

Fördelar med kontantmetoden

  • Enklare att förstå.
  • Du har ett moment mindre att bokföra.

Läs även om faktureringsmetoden.

Kontakta oss

Sundsvall  060-17 11 75
Sollefteå 0620-566 30
Östersund 063-10 98 00
Örnsköldsvik 0660-856 25
Hudiksvall 0650-996 30
Uppsala 073-818 70 12
Kalmar 0480-622 40
Bergsjö 0652-56 51 00