Vi tar hand om din ekonomi!

 

Med bra bokföring styr du din ekonomi
istället för att parera problem!


Vi är stolta sponsorer i Barncancerfondens kamp
Läs mer...

Hjälp med bokföringen

Kontakta oss för prisförfrågan

Offertförfrågan

Våra kontor

Pga Covid-19 kan det finnas olika restriktioner på våra kontor
Läs mer

Mallar & blanketter

En sammanställning av
bra underlag
Ta mig dit!

Om företaget

Läs om Contrado AB

Läs mer

HUR MÅR DITT FÖRETAG

Med Contrado Online 
kan du själv hålla koll på på ditt företag.

Logga in och se själv!

BILDA LÄTT

Dags att bilda nytt Aktiebolag?
Vi ordnar det, snabbt och till ett av marknadens bästa pris.

JAG BEHÖVER ETT AB!

 

  Logga fr hemsida 

 Startsida       

Kontakta oss

”Vi på Redovisningshuset i Hudiksvall AB har överlåtit vår verksamhet till Contrado Redovisning AB för att kunna bibehålla samt tillgodose våra kunders behov av framtidens rådgivning inom skattelagstiftning, redovisning samt teknisk utveckling inom redovisning” kommenterar Stefan Sahlin, Redovisningshuset.

Vi på Contrado Redovisning AB hälsar dig som kund hos Redovisningshuset i Hudiksvall välkommen till oss. Contrado Redovisning AB förvärvar med tillträde 2018-10-01 Redovisningshuset i Hudiksvall AB inkl verksamhet, kunder och personal.

Contrado Redovisning AB driver redovisningsverksamhet (redovisning, konsultationer inom redovisning inkl upprättande av årsredovisningar, ekonomistyrning, skatter inkl deklarationer och bolagsrätt) på 5 orter. Kontoren finns i Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Hudiksvall och Sundsvall.

För dig som kund kommer överlåtelsen inte att innebära några större förändringar då ni kommer att behålla samma konsult som ni har i dag. Verksamheten drivs vidare med samma personal och i samma lokaler som idag. Stefan kommer att arbeta kvar hos oss.

Vår ambition är att driva verksamheten vidare på samma sätt som Stefan har drivit Redovisningshuset i Hudiksvall AB och att du som kund skall känna dig trygg hos oss.

Har ni några frågor ang samgåendet är ni välkommen att ringa din kontakt hos Redovisningshuset eller Lars Svedin på tele 070-34 35 242.

Läs mer på vår hemsida.

Läs pressmeddelandet

Kontaktuppgifter

 

contrado 400

 

 

Contrado är en ISO certifierad redovisningsbyrå, med stor framtidstro. Vi är idag runt 60 st anställda på 8 orter från Örnsköldsvik i norr och Kalmar i söder. Som kund hos oss avgör du själv hur mycket du vill betala och vi skräddarsyr en lösning just för ditt företag. Vi kan aktivt ta del i skötseln av ditt företag genom att ta hand om hela bokföringen, eller enbart utvalda delar. Du väljer själv!

Se våra filmer

Anmälan nyhetsbrev liten 1

Kontakta oss

Sundsvall 060-17 11 75
Sollefteå 0620-566 30
Östersund 063-10 98 00
Örnsköldsvik 0660-856 25

Hudiksvall 0650-996 30
Kalmar 0480-622 40
Bergsjö 0652-56 51 00
Mariefred 0159-35 05 60