En ISO certifierad redovisningsbyrå, med stor framtidstro.
USB cropped

icon offert
Offert
Kontakta oss för
en prisfråga

icon foretaget
Tjänster
Läs mer om vilka tjänster
vi tillhandahåller

icon foretaget
Företaget
Läs mer om
Contrado-koncernen

icon foretaget
Våra kontor
Här hittar du ett 
kontor nära dig

icon foretaget
Mallar & blanketter
En sammanställning av
bra underlag

icon foretaget
Bilda Lätt AB
När du ska starta eller ombilda till
ett aktiebolag.

icon foretaget
Contrado Online
Ett överskådligt och lätthanterligt
sätt att se dina resultat på

icon foretaget
Office Caddie
Inlogg för dig som är kund på
vårt Mariefredskontor

slide 3

 

  Logga fr hemsida 

 Startsida       

Kontakta oss

”Vi på Redovisningshuset i Hudiksvall AB har överlåtit vår verksamhet till Contrado Redovisning AB för att kunna bibehålla samt tillgodose våra kunders behov av framtidens rådgivning inom skattelagstiftning, redovisning samt teknisk utveckling inom redovisning” kommenterar Stefan Sahlin, Redovisningshuset.

Vi på Contrado Redovisning AB hälsar dig som kund hos Redovisningshuset i Hudiksvall välkommen till oss. Contrado Redovisning AB förvärvar med tillträde 2018-10-01 Redovisningshuset i Hudiksvall AB inkl verksamhet, kunder och personal.

Contrado Redovisning AB driver redovisningsverksamhet (redovisning, konsultationer inom redovisning inkl upprättande av årsredovisningar, ekonomistyrning, skatter inkl deklarationer och bolagsrätt) på 5 orter. Kontoren finns i Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Hudiksvall och Sundsvall.

För dig som kund kommer överlåtelsen inte att innebära några större förändringar då ni kommer att behålla samma konsult som ni har i dag. Verksamheten drivs vidare med samma personal och i samma lokaler som idag. Stefan kommer att arbeta kvar hos oss.

Vår ambition är att driva verksamheten vidare på samma sätt som Stefan har drivit Redovisningshuset i Hudiksvall AB och att du som kund skall känna dig trygg hos oss.

Har ni några frågor ang samgåendet är ni välkommen att ringa din kontakt hos Redovisningshuset eller Lars Svedin på tele 070-34 35 242.

Läs mer på vår hemsida.

Läs pressmeddelandet

Kontaktuppgifter

 

contrado 400

 

 

Contrado är en ISO certifierad redovisningsbyrå, med stor framtidstro. Vi är idag runt 60 st anställda på 8 orter från Örnsköldsvik i norr och Kalmar i söder. Som kund hos oss avgör du själv hur mycket du vill betala och vi skräddarsyr en lösning just för ditt företag. Vi kan aktivt ta del i skötseln av ditt företag genom att ta hand om hela bokföringen, eller enbart utvalda delar. Du väljer själv!

Se våra filmer

Anmälan nyhetsbrev liten 1


Our happy customers said...

Kontakta oss

Sundsvall 060-17 11 75
Sollefteå 0620-566 30
Östersund 063-10 98 00
Örnsköldsvik 0660-856 25

Hudiksvall 0650-996 30
Kalmar 0480-622 40
Bergsjö 0652-56 51 00
Mariefred 0159-35 05 60